موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران


  

اخذ اقامت دائم  کشور یونان  تنها با اثبات تمکن مالی

financially independent person

 

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

ü      عدم نیاز به راه اندازی تجارت

ü      عدم نیاز به استخدام پرسنل

ü      عدم محدودیت سنی

ü      عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی

ü      سهولت تمدید اقامت

ü      معاف از پرداخت مالیات سالانه

ü      منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار

ü      تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !

ü      داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه

ü      نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد

حداقل شرایط احراز صلاحیت

  • اثبات درآمد ماهیانه
  • سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
  • اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه

مدارک مورد نیاز

  • گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ... 
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  • بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله و دو ساله به صورت دو و سه ساله

  • خرید یا اجاره ملک محل سکونت
  • انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
  • تمکن مالی


نحوه درخواست اقامت یونان از طریق اثبات درآمد و تمکن مالی FIP

 

درود بر دوستان عزیز هموطنم

 

 

امیدوارم حالتون عالی باشد . قصد دارم به عنوان شخصی که حدود یک دهه به کار مشاوره  و اخذ اقامت ، در حوزه اروپا مشغول بکار بوده، شما دوستان رو با یکی از محبوب ترین ، سریع ترین, ارزان ترین تضمینی ترین راه های دریافت اقامت کشورهای اروپایی آشنا کنم .

 

 

در سال 2014 قانونی به مصوبه 20A/1,20B/1  از قانون 4251 به تصویب دپارتمان اتحادیه اروپا برای کشورهای در حال توسعه ، رسید . برای کشورهایی مثل یونان ، اسپانیا ، ایتالیا، فرانسه ،پرتغال و اتریش که بتوانند بستری فراهم نمایند تا از جامعه متمکنین تبعه خارجی برای پیشرفت اهداف و ایجاد امکاناتی برای سرمایه گذاری آزادانه آنها به رقم پرداخت مالیت های بسیار پایین و حتی بدون پرداخت هیچ گونه مالیاتی از امکانات اروپا و کشورهای مد نظر استفاده کنید و بتوانند به صورت آزادانه در کلیه کشورهای حوزه شنگن اقامت و تردد نمایند .

 

 

ماده 20A/1 از قانون 4251/2014 اختصاص داده شد به

(FIP) Financialy Independent Persons

 

 

این نوع درخواست اقامت از طریق اثبات درآمد و تمکن مالی متقاضیان در کشور خودشون است ،  دراین قانون ذکر شده اگر فرد تبعه خارجی که بتواند اثبات کند  که درآمد ثابتی معادل 2000    به عنوان سرپرست خانواده و به ازای همسر  400 یورو و  برای هرکدام از فرزندان زیر 18 سال مجرد  300یورو  و برای فرزندان بالای 18 سال مجرد 2000 یورو بدون نیاز به حضور در کشور خود را داشته باشد می تواند این نوع اقامت را درخواست و اخذ نمایند . البته کشورهایی که با استفاده از قانون FIP  اقامت می دهند از قوانین مختلفی استفاده می کنند . که مهمترین امر شرایط حضور و زمان اعتبار کارت های اقامت و نوع تمدید این نوع اقامت می باشد . به طور مثال : درکشورهایی مثل فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال فرد متقاضی باید به مدت 183 روز ( شش ماه )  در سال در کشورهای مورد نظر حضورمستمر داشته باشد کارت های اقامت معمولا در کشورهای فوق یک ساله صادر می شود و بسته به نوع کشور یکساله به یکسال و یا از یکسال به دوساله تمدید می گردد.  البته با در نظر گرفتن شرایط حضور شخص متقاضی ، به اقامت دو ساله تمدید می گردد. یکی از بهترین کشورها ی شنگن از نظر آب و هوا ،زبان ، موقعیت جغرافیایی و فرهنگ مناسب جهت زندگی ایرانی ها ، کشور یونان است البته یکی از مزایای اصلی پیشنهاد ما به این دلیل است که یونان شرایط حضور ندارد و اعتبار کارت اقامت اولیه آن دو ساله صادرشده  و به صورت سه سال به سه سال تمدید می گردد.

 

 

 اگر بخواهیم چندی از مزایا این نوع اقامت را متذکر شویم می توان

 

 

·        به عدم نیاز به راه اندازی تجارت و استخدام پرسنل

 

 

·        عدم محدودیت سنی برای درخواست کننده اصلی

 

 

·        سهولت در تمدید اقامت

 

 

·        معاف از پرداخت مالیات سالیانه

 

 

·        عدم نیاز به دانش زبان خاص

 

 

·        تحصیل رایگان برای فرزندان و حتی متقاضیان اصلی

 

 

·        داشتن حساب بانکی بین المللی جهت سهولت در جابجای وجه

 

 

·        عدم نیاز به حضور مستمر در کشور مقصد

 

 

·        تردد آزادانه در تمامی کشورهای اروپایی 

 

 

و اما ماده 20B/1 از قانون 4251/2014 که اختصاص داده شده به 

Golden Visa Program

 

 

(برنامه اقامت طلایی)

 

 

یکی دیگر از مطمئن ترین و سریع ترین گزینه ها جهت اخذ اقامت کشورهای اروپایی مخصوصا کشور یونان سرمایه گذاری و خریداری املاک و مستغلات در این کشور می باشد .بدین صورت که متقاضی اصلی با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 درکشور یونان می تواند برای خود ، همسر و فرزندان تا سن 21 سال و والدین خود و همسرشان در طی مدتی کوتاه اقامت 5سالهGold R  آن کشور را اخذ نماید. متقاضیان پس از اتمام دوره پنج ساله اول می توانند برای اقامت دائم آن کشور درخواست نمایند و درصورت واجد شرایط بودن صاحب پاسپورت کشور یونان گردند .که از نظر اعتبار در رده سوم جهان می باشد و می توان با پاسپورت یونان به 170 کشور جهان بدون ویزا تردد و اقامت بلند مدت داشته باشد.

 

 

موسسه مشاور بین المللی نصر جاوید ویرا با کادری مجرب از پرسنل کار آزموده و حرفه ایی ،کارشناسان مطرح ، سازنده های معتبر و وکلای بنام در داخل و خارج ایران ،مجموعه ای را برای هموطنان عزیزمان فراهم نمود تا بدون دغدغه های معمول، شما را تا مقصد نهایی همراهی نماید .

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت این موسسه به آدرسwww.nasrjavid.com  و یابا سرچ نام موسسه نصر جاوید ویرا در موتورهای جستجو مثل گوگل با ما همراه باشید و از اطلاعات بیشتر برخوردار شوید.

 

 

 

طریقه درخواست اقامت یونان

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی یونان

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا


 

ویزای شنگن

ویزای شنگن

 

 

عمده خدمات موسسه مشاوره بین المللی نصر جاویدویرا  اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی بدون نیاز به ثبت شرکت،  خرید ملک، سرمایه گذاری و تنها با اثبات تمکن مالی به صورت تضمینی و در کوتاه ترین زمان ممکن می باشد.


اخذ ویزا های بلند مدت 1.2.3.4 ساله شنگن 

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



 اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن 
اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید·

(2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن 

کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 فرم در خواست ویزای امضاء شده .

 رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.



نمونه ویزا های بلند مدت موسسه